Az indulás története, rólunk:

Csapatunkkal több éven keresztül részt vettünk a Komáromi Lovas Színház előadásain, ott azonban a színházi élményen, a színészi játékon van a hangsúly. A győri produkció ezzel szemben elsősorban egy trükkökkel dúsított, látványos show, színházi tálalásban. A lovasszínházi show tehát egy olyan kezdeményezés, amely új színfoltja lehet a kultúrális életnek, ahol a színházi és zenei élmény mellett a látvány és a lovak játsszák a főszerepet.

Az első előadásunkról

Első előadásunk a Premier címet kapta, Derzsi György rendezésében, két felvonásban volt látható. Az alaptörténet Tóth Szilárd saját története, miszerint az apa beszélgetett a fiával, és amelyben lovakhoz és lovasokhoz kötődtek a jelentek: indiánok, cowboyok, huszárok, csikósok, banditák, szárnyas paripa, tündérek, óriások, lángoló szekér és sok tűz. Több korszak és helyszín elevenedett meg, kiemelve az ember és a ló egymást segítő kapcsolatát.
Több mint kétszáz ember összehangolt munkája volt a show háttérében, énekes-színészek, zenészek, szabadidomár, csikósok, táncművészek, mazsorettbajnok, flamencotáncosok, és a Győri Ördöglovasok – a legkisebbtől a legidősebbig – vettek részt a produkcióban, és a főszerepet a lovak játszották. A nézők pedig mindvégig azt érezhették: „De jó volna lóra pattanni és vágtázni szabadon, együtt lenni ló és lovasa”.
A jövőbeni előadásainkkal is olyan élményt szeretnének nyújtani a közönségnek, amikor „garantált a libabőr”.

Győri Lovas Színház HISTORY

Időpont: 2020. május 23. szombat 20:00

20 éves a Rodeo Ranch. Az évforduló alkalmából rendezzük meg az év leglátványosabb lovas show-ját, 2 felvonásban, 15 sztár fellépővel. Találkozhatnak többek között Kassai Lajos lovasíjász világbajnokkal, Békefi Viktoriával, a Sztárban Sztár gyöztesével, a Rómeó Vérzik rock együttesel, valamint a showban egy tank is látható lesz.

Jegyek kizárólag elővételben, korlátozott számban IDE kattintva megvásárolhatók.

Íme egy kis kedvcsináló…